Friday, 31 March 2017

Bli med til plassmaker-uka i Amsterdam høsten 2017

Før bestod verden av gode plasser, og av gode plassmakere. Skal vi ikke få gnagsår på sjelen og slites ut mentalt trenger vi dyktige plassmakere. På samme vis som man trenger gode skomakere for ikke å få gnagsår og skjelettskader. Men både de dyktige skomakere og plassmakere er vanskelig å finne i disse dager, og arkitektene synes ute av stand til å lage plasser som gagner vår vandring gjennom livet.

Man kan ikke nyte livet til fulle uten gode plasser, på samme vis som det er vanskelig å glede seg over landskapet på en vandring uten gode sko. Våre plasser tar dessverre oppmerksomheten vekk fra livet, gjennom arkitektenes fetisjer og utbyggernes likegyldighet til former tilpasset livets mange utfordringer.

Derfor trenger vi å vekke til live den gamle plassmakerkunsten, vi må få mange flere plassmakere som kjenner sitt håndverk til fingertuppene.

Ønsker du å bli en plassmaker? Eller har dere et vellykket plassmaker-prosjekt i nærmiljøet? Meld på deg og/eller ditt prosjekt til årets store plassmaker-uke i Amsterdam til høsten!

Se info her!

Brända tomten er av mine favorittplasser i Gamla stan, Stockholm

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...