Friday, 31 March 2017

Bli med til plassmaker-uka i Amsterdam høsten 2017

Før bestod verden av gode plasser, og av gode plassmakere. Skal vi ikke få gnagsår på sjelen og slites ut mentalt trenger vi dyktige plassmakere. På samme vis som man trenger gode skomakere for ikke å få gnagsår og skjelettskader. Men både de dyktige skomakere og plassmakere er vanskelig å finne i disse dager, og arkitektene synes ute av stand til å lage plasser som gagner vår vandring gjennom livet.

Man kan ikke nyte livet til fulle uten gode plasser, på samme vis som det er vanskelig å glede seg over landskapet på en vandring uten gode sko. Våre plasser tar dessverre oppmerksomheten vekk fra livet, gjennom arkitektenes fetisjer og utbyggernes likegyldighet til former tilpasset livets mange utfordringer.

Derfor trenger vi å vekke til live den gamle plassmakerkunsten, vi må få mange flere plassmakere som kjenner sitt håndverk til fingertuppene.

Ønsker du å bli en plassmaker? Eller har dere et vellykket plassmaker-prosjekt i nærmiljøet? Meld på deg og/eller ditt prosjekt til årets store plassmaker-uke i Amsterdam til høsten!

Se info her!

Brända tomten er av mine favorittplasser i Gamla stan, Stockholm

1 comment:

 1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  1) Kjærlighetsformål
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ekteskapsstaver
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forvis en fortid Lover
  8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
  Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...